Vill du gå med i Styrelsen?

Hej grannar,

För att föreningen ska kunna ta hand om våra fastigheter på ett bra sätt så behöver vi bli fler i styrelsen. Vi behöver bli minst en person till i vår styrelse.

Fördelen med att vara med i styrelsen är att du får vara med och påverka förvaltningen av våra fastigheter.

Styrelsearbetet går ut på att säkerställa att tjänster levereras från våra cirka 10 leverantörer, att ha kontakt med vår ekonomiska förvaltare Bredablick och tekniska förvaltare Fastighetsägarna, att planera ekonomi, att betala föreningens fakturor, att genomföra månadsvisa styrelsemöten, att planera och genomföra årsstämma, svara på mail osv. Precis som ni som inte är med i styrelsen, så har de flesta av styrelsemedlemmarna heltidsarbeten, barn och andra engagemang. Om det blir för mycket ansvar på någon i styrelsen, eller att något händer på jobbet eller privat, så finns risken att någon hoppar av i förtid.

Att bo i bostadsrätt innebär att alla tillsammans har ett gemensamt ansvar för ekonomi och underhåll. Om vi alla har inställningen att vi under någon period som vi bor här kan lägga in ett eller ett par år i styrelsen så skapar vi trygghet och kontinuitet för vår bostadsrättsförening. Vi måste hjälpas åt för att värna skötseln av våra fina hus. Du som känner dig manad och är intresserad eller har några frågor, kontakta styrelsen:

styrelsen@brfpegasus.se

Med vänlig hälsning / Styrelsen för Brf Pegasus